Attracties Portugal: Algarve Evenementen

Actie vakantie in buitenland

Voor evenementen en actie bent u bij Algarve Autohuur & Evenementen aan het juiste adres. Ballonvaarten, paragliding, in een microlight vliegtuigje, parachutespringen behoren tot de mogelijkheden. Niet genoeg actie voor uw vakantie? Het hyper nieuwe Autodrome, een waarachtig formule 1 race circuit nabij Portimao met daarnaast formule 1 Autodrome Algarveattracties als outdoor carting, racen in een Ginetta, off the road trips met quads, eet- en drink-festijnen, en meer in de aanbieding!

Paardrijden in Portugal moet je een keer gedaan hebben. De schitterende stranden en het heerlijke klimaat in de Algarve (gemiddeld 300 zonnedagen per jaar) zorgen voor die extra dimensie.

Boot trips, een bezoek aan de dolfijnen in de Atlantische Oceaan, vissen op zwaardvis, haaien of scuba diving. Heeft u zelf nog een prachtig idee? Neem hier contact op met Algarve Autohuur & Evenementen. Autoverhuur, evenementen en incentives tegen zeer voordelige prijzen.

Om het nog voordeliger te maken, kunnen wij u een Vakantie Bungalow Korting aanbieden tegen voordelige prijs. De Vakantie Bungalow Korting geeft u recht op korting bij uw boeking, en meer KORTING als u er een auto bij huurt !


Vakantie attracties

De Algarve biedt een aantal zeer aanlokkelijke attracties voor de familie: aqua show, Zoomarine, Lagos Zoo, zwemparadijzen. Wellicht zijn excursies naar Lissabon, Porto of Spanje een idee om dat portie cultuurballonvaart boven de Algarve te snuiven.

De Algarve is bezaaid met golf courses, van Tavira in het oosten, Vilamoura en Albufeira in het centrum, tot de westkust van de Algarve. Uw vakantie in het buitenland kan dagelijks gevuld worden met actie. Goedkoop een auto huren via Algarve Autohuur & Evenementen is dan ook wel zo handig.


Leuke plaatsen in de Algarve

Faro heeft meer te bieden dan een vliegveld: Middeleeuwse straatjes en gebouwen, het haventje, gemoedelijke typische dranklokalen, koffie shops en eettentjes. De veerboot naar de eilanden voor de kust van Faro brengt u binnen 20 minuten naar de schoonste stranden.
Tavira met haar historische gebouwen, kasteel en gezellige terrasjes. Albufeira hét bekendste uitgaans centrum van de Algarve, het bruisende oude gedeelte, of de talloze winkeltjes waar u maar bent. Vilamoura met maar liefst 10 golfbanen rondom, het casino, de luxe haven met winkeltjes, terrasjes en restaurantjes. Lagos biedt tal van winkeltjes, vriendelijke barretjes en eetgelegenheden, buiten het uitgestrekte Meia Praia (strand). Portimao de grootste havenstad van de Algarve biedt tevens mooie goudgele stranden met prachtige rotsformaties.

Tavira, Faro, Vilamoura, Albufeira, Portimao, Lagos en andere stadjes in de Algarve hebben alle boot trips in de aanbieding. Neem contact op met Algarve Autohuur & Evenementen indien u meer wilt weten of vragen hebt.